Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

06. јануар 2022.

НОВОГОДИШЊЕ ПАКЕТИЋЕ ДОБИЛА ДЕЦА БЕЗ РОДИТЕЉСКОГ СТАРАЊА У ДОМУ "ДРИНКА ПАВЛОВИЋ"

НОВОГОДИШЊЕ ПАКЕТИЋЕ ДОБИЛА ДЕЦА БЕЗ РОДИТЕЉСКОГ СТАРАЊА У ДОМУ "ДРИНКА ПАВЛОВИЋ"

Представници руководства Градске општине Савски венац данас су посетили децу без родитељског старања у Дому за децу и омладину "Дринка Павловић" и поделили им новогодишње пакетиће. Испред Општине пакете је деци уручио заменик председника општине Урош Трипковић и члан Већа Дејан Герић.

Овим поклонима, које је обезбедио Савски венац желимо да пошаљемо снажну поруку
нашим драгим суграђанима да општина на својој територији и даље наставља да пружа помоћ и подршку онима којима је помоћ најпотребнија, а то су наша деца. И даље ћемо ослушкивати потребе наших малишана, унапређивати своју услугу и излазити у сусрет нашим најмлађима којима је оваква помоћ од изузетно важног значаја - рекао је Трипковић.

Трипковић је свој деци Савског венца пожелео срећне новогодишње и божићне празнике и изразио наду да ће малишани у пакетићима које је обезбедила општина пронаћи поклоне који им се допадају. Општина са радошћу и поносом сваке године приређује овакве активности са жељом да нашој деци следећа година буде још успешнија и боља од претходне. Суштина новогодишњих празника је солидарност и хуманост која је у овом тренутку на делу, нагласио је Трипковић и додао да ће се Савски венац и у наредном периоду трудити да деци без родитељског старања обезбеди пригодне поклоне како би и она осетила радост новогодишњих празника.

Top