Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

13. јануар 2022.

НОВОГОДИШЊЕ ПАКЕТИЋЕ ДОБИЛА ДЕЦА У ОДСЕКУ ЗА АУДИОЛОШКУ РЕХАБИЛИТАЦИЈУ

НОВОГОДИШЊЕ ПАКЕТИЋЕ ДОБИЛА ДЕЦА У ОДСЕКУ ЗА АУДИОЛОШКУ РЕХАБИЛИТАЦИЈУ

Настављајући у јануару месецу активности празничних даривања, представници руководства Градске општине Савски венац данас су посетили децу у одсеку за аудиолошку рехабилитацију у оквиру Клиничког центра Србије и поделили им пакетиће. Испред Општине пакете је деци уручио председник скупштине општине Страхиња Кукић и чланица Већа Ана Маринковић.

-Нагласио бих важност пружања подршке свим суграђанима, а нарочито деци којој је свака помоћ потребна и добродошла. Константно испитујемо потребе грађана, а сваке године се трудимо и вредно радимо како би им свакодневни живот учинили хуманијим и садржајнијим. У одсеку за аудиолошку рехабилитацију који се већ више од 50 година бави раном дијагностиком и рехабилитацијом деце са најтежим оштећењима слуха и унапређем квалитета њиховог живота, рехабилитују се деца из наше земље и региона. Свесни смо да ће наша данашња посета вратити осмех на лице сваком детету и сигурност да заједно са породицама можемо да учинимо да њихов живот буде лепши и бољи – изјавио је Кукић.

Председник је деци пожелео срећне новогодишње празнике у нади да ће малишани у пакетићима које је обезбедила општина пронаћи радост и додао да је суштина оваквих активности да солидарно на најбољи начин показујемо колико хумано даривање најмлађим суграђанима даје лепоту новогодишњих празника.

Top