Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

12. јун 2018.

Обавештење

Обавештење

Узимањем фискалних рачуна и слипова приликом сваке куповине и активним учешћем у наградној игри „Узми рачун и победи 2018“, грађани Савског венца  дали су  велики допринос борби против сиве економије и изградњи бољег и одговорнијег друштва.

У категорији средњих општина, Савски венац је заузеo прво место и освојиo зону бесплатног интернета и средства у износу од 23.000 евра за локална улагања која ће се утрошити на један од предложених пројеката, по избору грађана.

 

У циљу реализације награде коју је наша Општина освојила на поменутом такмичењу, обавештавамо грађане да ће се гласање за један од три  предложена Пројекта, обављати у холу писарнице Управне зграде Општине Савски венац (Ул.Кнеза Милоша 69, главни улаз) где ће бити постављена гласачка кутија.

 

Право гласа имају сви пунолетни грађани Савског венца који свој гласачки листић са заокруженим редним бројем испред пројекта за који желе да гласају, треба да убаце у гласачку кутију, а затим  се упишу у регистрациони лист гласача за избор пројекта који се налази поред гласачке кутије.

Предложени пројекти су следећи:

1. Уређење дечијег игралишта у Улици љутице Богдана;

2. Набавка рачунара и клима уређаја за кабинете информатике у основним школама;

3. Текуће одржавање дечијег вртића „Грофица Олга“;

 

Гласање је могуће обавити до 18. јуна 2018.године, до 15:30 часова.