Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

24. фебруар 2018.

Обезбеђена спортска опрема за млађе категорије Фудбалског клуба "Графичар"

Обезбеђена спортска опрема за млађе категорије Фудбалског  клуба

Члан Већа општине Савски венац задужен за спорт Урош Трипковић уручио је спортску опрему млађим категоријама Фудбалског клуба "Графичар", коју је обезбедила општина.

Он је истакао да је Општина Савски венац у претходном периоду организовала низ догађаја у оквиру  кампање „Пронађи снагу и покрени се“, а чији је циљ подизање свести о важности спорта у свакодневном животу, као и развијање позитивних навика и подстицање грађана, а посебно деце и младих, на рекреативно бављење спортом.

-У оквиру спортске сарадње са Фудбалским клубом “Графичар“ за млађе категорије клуба  обезбедили смо спортску опрему – рекао је Трипковић и подсетио да сва деца са Савског венца узраста од 10 до 12 година имају могућност да бесплатно тренирају у Графичару.

 У клубу су се захвалили, у име деце и њихових родитеља, на овој значајној подршци истичући да им је драго што је ФК „Графичар“ препознат као један од клубова који води бригу о младима и улаже у њихову будућност.

-Осим тога што се наша деца после уручивања опреме осећају лепо, овим им је послата порука да су вредно радили и тренирали – кажу у Графичару.

Упис у школу фудбала може се извршити сваког радног дана од 10 до 16 часова у просторијама клуба у Васе Пелагића 31. Школу воде лиценцирани тренери са искуством, а тренинзи се одржавају на терену ФК „Графичар” и у сали ДКЦ “Мајдан”.