Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Јавне набавке

04. март 2019.

ОДЛУКА О ДОДЕЛИ УГОВОРА:Набавка пића и напитака за потребе бифеа ГО Савски венац, ЈН 2019/3

Top