Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

19. октобар 2017.

Одржан „Отворени дан“ у оквиру заједничког пројекта ГО Савски венац и Компаније „Дунав осигурање“

Одржан „Отворени дан“ у оквиру заједничког пројекта ГО Савски венац и Компаније „Дунав осигурање“

У оквиру заједничког пројекта ГО Савски венац и Компаније „Дунав осигурање“ данас је у просторијама oпштине одржан „Отворени дан“ за будуће агенте продаје животних осигурања. Присутнима су се обратили председница Градске општине Савски венац Ирена Вујовић, председник Извршног одбора Компаније „Дунав осигурање“ мр Мирко Петровић и директорка продаје животних осигурања Николета Шуберт.

Према речима председнице Ирене Вујовић општина Савски венац је у сарадњи са Компанијом „Дунав осигурање“ покренула пројекат едукације на тему животног осигурања и регрутације нових агената продаје животних осигурања, са циљем да подстакне запошљавање грађана свих старосних категорија, а нарочито младих.

- С обзиром да нам је заједнички циљ брига за живот свих грађана, оваква иницијатива којом се подстиче запошљавање може постати и дугорочна стратегија. Пратимо политику Владе Србије по питању смањења незапослености и један од приоритета нам је подстицај запошљавању грађана, што свакодневно показујемо кроз разне пројекте које спроводимо у сарадњи са компанијама, институцијама и удружењима - рекла је Ирена Вујовић, изразивши наду да ће и друге друштвено одговорне компаније следити пример „Дунав осигурања“.

Она је нагласила да општина Савски венац током целе године организује различите едукације, како би грађанима повећала могућност за запослење. „У току је пројекат преквалификације жена у области информационо-комуникационих технологија, а у нашој Канцеларији за младе тренутно се одвијају и радионице на тему усавршавања личних и професионалних вештина младих“, истакла је Ирена Вујовић, нагласивши да ће општина Савски венац увек излазити у сусрет оваквим пројектима.

Председник Извршног одбора Компаније „Дунав осигурање“ мр Мирко Петровић рекао је да је овај пројекат покренут у сарадњи са општином Савски венац како би се грађанима омогућило да се запосле у Компанији „Дунав осигурање“ на позицији агента за продају животних осигурања, а да ће у оквиру „Отвореног дана“ кандидати моћи, у непосредној комуникацији са представницима ове компаније, да сазнају више о индустрији осигурања, о производима индустрије осигурања, као и о техникама и вештинама продаје.