Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

07. јун 2019.

Одржана 31. Дечја олимпијада у школи Антон Скала

Одржана 31. Дечја олимпијада у школи Антон Скала

Основна школа „Антон Скала“ организовала је данас 31. Дечју олимпијаду под слоганом "Кад моје уши чују музику на струју". Традиционално, манифестација се одржава у дворишту ове школе на Савском венцу, а учествују ученици из свих београдских школа и из школа из Србије у којима се образују деца са сметњама у развоју, као и ђаци више београдских редовних школа и интернационалних школа.

 

Дечју олимпијаду је отворила директорка школе Наташа Селић, а у име Општине Савски венац добру забаву и дружење деци је пожелео  члан општинског Већа Урош Трипковић, додајући да Општина радо подржава овакве манифестације.

 

Тема овогодишње Дечје олимпијаде је музика, а осим спортског дела, у оквиру манифестације организован је и  богат едукативно-забавни програм за учеснике и госте.

 

Поред представника Градске општине Савски венац, на манифестацији су деци пружили подршку представници Градског секретаријата за спорт и омладину, Градског секретаријата за образовање и дечју заштиту, Министарства просвете, науке и технолошког развоја, разне компаније и познате личности. 

 

Top