Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

01. јул 2018.

Одржана радионица „Булевар женских тајни“ на Савском венцу

Одржана радионица „Булевар женских тајни“ на Савском венцу

Новинарке Весна Дедић и Сања Маринковић одржале су данас своју седамнаесту по реду радионицу  „Булевар женских тајни“ у Кући краља Петра I на Сењаку.

Њихове гошће биле су успешне жене са Савског венца, српска репрезентативка у стрељаштву Андреа Арсовић, предузетница и власница фризерског салона Анђелка Симић, најпопуларнија  београдска матичарка Гордана Зорић, тренер за лични и пословни развој, инструктор јоге и креаторка програма Yalcconcept Јованка Вајагић  и специјалиста козметологије и терапије за успоравање старења лица Тања Курчубић.

Око двеста присутних дама са Савског венца на почетку је поздравила и председница Општине Ирена Вујовић која је изразила задовољство што је „Булевар женских тајни“ стигао и на Савски венац.

Како су објасниле Весна Дедић и Сања Маринковић, које већ другу годину за редом у читавом региону организују  ове радионице,  циљ програма је да инспиришу и мотивишу жене да живе живот какав желе, постигну своје циљеве и да на том путу до успеха буду срећне.

-Обе смо већ дуго новинарке, мајке, партнерке и као све жене покушавамо да будемо добре свима који чине наш живот. Оно што је лепо у нашим животима је што смо заслужиле поверење како гледалаца, тако и наше деце и наших пријатеља. После свих ових година и даље, попут јунакиње једног од Весниних романа, верујемо да нам се још нису десиле све лепе ствари у животу-  истакле су  Весна и Сања.

Током трочасовног програма на централној бини Сања и Весна су разговарале са најуспешнијим дамама са Савског венца, размењујући искуства и савете међусобно, у чему им је помагао и тренер за лични развој Синиша Убовић.

-На најважнијим раскрсницама живота не постоје путокази већ их морамо сами пронаћи. Најважније је да на том путу будемо задовољни и колико је могуће срећни. Одустајање није опција. Свака жена треба да више удовољи себи, да има више самопоштовања јер ће самим тим имати и више поштовања околине- неке су од порука коју су водитељке, гошће и даме у публици размениле током манифестације.

На крају за све присутне даме приређен је коктел, а свака од њих добила је на поклон књиге ауторки Сање Маринковић и Весне Дедић.