Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

28. децембар 2020.

ОДРЖАНА ШЕСТА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГО САВСКИ ВЕНАЦ

ОДРЖАНА ШЕСТА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГО САВСКИ ВЕНАЦ

На шестој седници Скупштине ГО Савски венац, одржаној 28. децембра, пред одборницима је било шест тачака дневног реда. Седницом је председавао председник Скупштине Градске општине Савски венац Страхиња Кукић.
 

Седница је започета разматрањем прве тачке дневног реда када је усвојен записник са пете седнице Скупштине Градске општине Савски венац, одржане 17. новембра 2020. године. Након тога, приступило се постављењу заменика секретара Скупштине Градске општине Савски венац, када је, на основу одлуке коју је Скупштина донела, на поменуту функцију постављен Оливер Чесмаџиски.

 

На седници је усвојена Одлука о буџету Градске општине Савски венац за 2021. годину заједно са Кадровским планом Управе Градске општине Савски венац за 2021. годину.

 

У оквиру дневног реда, међу представницима се разматрало и о доношењу Решења о допуни решења о именовању Општинског савета родитеља Градске општине Савски венац за школску 2020/21. годину. 


Након поднете оставке и утврђивања престанка функције члану Управног одбора Туристичке организације ГО Савски венац, приступило се именовању новог члана. На основу констатоване новонастале промене, на седници је донето Решење о разрешењу постојећег члана Управног одбора, као и Решење о именовању новог члана Управног одбора Туристичке организације ГО Савски венац.
 

Top