Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

02. јул 2018.

Општина Савски венац и ове године наградила вуковце и ђаке генерације

Општина Савски венац и ове године наградила вуковце и ђаке генерације

Данас су у свечаној сали Општине Савски венац додељене награде и признања за постигнут изванредан успех током осмогодишњег школовања носиоцима Вукове дипломе и ђацима генерације са територије општине.

 Председница Општине Ирена Вујовић уручила је 9 таблет рачунара ђацима генерације а за 36 вуковаца  су осим захвалница обезбеђени и поклон ваучери за спортску опрему у вредности од 5000 динара.

Честитајући вуковцима на постигнутим изванредним резултатима и успеху, Вујовић је истакла да су они пример који треба да следе генерације ђака које долазе.

-Ви сте понос ваших родитеља али свакако и наш,  зато  ћемо као Општина наставити да подржавамо, стимулишемо и награђујемо највредније ученике како би и током даљег школовања наставили са добрим резултатима. Улагањем у вас, ми улажемо у будућност – поручила је Вујовић и  додала да ће Општина наставити да организује припремну наставу за полагање мале матуре, као и да ће ђацима завршних разреда основних школа и убудуће бити на располагању сајам средњих школа који има за циљ да им помогне око правог избора средње школе.

-Општина Савски венац наставља да улаже у образовне установе како бисмо нашим ђацима обезбедили што боље услове за школовање- закључила је Ирена Вујовић.

Пријему су присуствовали и чланови већа Владимир Новаковић и Милош Видовић.