Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

13. септембар 2018.

Општина Савски венац организује хуманитарни концерт за Марту

Општина Савски венац организује хуманитарни концерт за Марту

Општина Савски венац заједно са Основном школом „Радојка Лакић“ организује хуманитарни концерт ради прикупљања новца за наставак лечења Марте Мирковић, ученице петог разреда  ове школе.

Концерт ће се одржати у четвртак, 20.септембра на Платоу испред Музеја 25.мај са почетком у 20 часова, а наступиће бројни познати музичари: Сергеј Ћетковић, „Амадеус“ бенд, Мари Мари, Johnny Ranković & Тhe Churlians, фт. Жика Јелић YU Grupa, Борис Режак, група „The colors of dance“, школа балета „Farfalline“ и студио плеса „Рис“. Цена улазнице  је 200 динара, а сви који су у могућности да помогну,  могу то учинити и уплатом на жиро- рачун (Банка Интеса):160-5110200197575-78.

Девојчица Марта Мирковић, након четврте операције од априла ове године, доживела је  инфаркт плућа када је дошло до срчаног застоја. По спроведеној реанимацији девојчица не долази свести, упада у кому и тренутно се налази на Институту за мајку и дете на Новом Београду, на одељењу интензивне неге. И даље је у тешком стању.

Медицинске установе које се баве стањем коме постоје у иностранству, а само за трошкове транспорта потребно је 16.500 евра, а за једнонедељно испитивање потребно је још 9.000 евра, иако то није коначна сума новца која је потребна за лечење.

Општина Савски венац и ОШ „Радојка Лакић“ позивају све људе добре воље да дођу на концерт, подрже акцију и помогну Марти да се пробуди из коме!

Top