Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

05. април 2023.

ОПШТИНА САВСКИ ВЕНАЦ УЧЕСТВУЈЕ У ПРОГРАМУ „БГ ПРАКСА“ 2023- Прилика за студенте Универзитета у Београду

ОПШТИНА САВСКИ ВЕНАЦ УЧЕСТВУЈЕ У ПРОГРАМУ „БГ ПРАКСА“ 2023- Прилика за студенте Универзитета у Београду

Градска општина Савски венац учествоваће и ове године у програму Универзитетске радне праксе „БГ ПРАКСА“ коју организује Универзитет у Београду (Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду) уз подршку Града Београда.  Позив је отворен од 5. априла до 7. маја 2023. године за све студенте завршних година основних и мастер студија да постану део 12. генерације полазника програма и искористе прилику за стицање радног искуства у струци.

Програм „БГ пракса“ реализоваће се као тромесечна пракса а планирани почетак је 1. јул 2023. год.

Овог лета на преко 110 места у институцијама и предузећима града Београда студенти Универзитета у Београду имаће прилику да обаве тромесечну радну праксу.

Свим полазницима програма током три месеца трајања праксе биће обезбеђена новчана надокнада. Ангажовање у програму, као препозната релевантна ваннаставна активност студената Универзитета у Београду, носи и додатне /некумулативне/ ЕСПБ бодове.

Сваки полазник праксе имаће непосредно одређеног ментора из реда запослених у градским предузећима, установама културе, библиотекама, музејима, секретаријатима градске управе и општинама које учествују у програму.

Конкурс са свим детаљима о локацијама и позицијама за праксу, описом посла, условима за сваку позицију и потребним документима налази се на сајту Центра за развој каријере, на страници http://www.razvojkarijere.bg.ac.rs/bgpraksa

На истој страни сајта истакнути су важни датуми везани за процес пријаве, предселекцију, селекцију, одговори на најчешће постављена питања, линк ка пријавном формулару за конкурс, као и “Водич кроз конкурс” са позицијама организованим према факултетима.

За све кандидате неопходно је да приложе скенирану потврду о редовном студирању са одговарајућег факултета.

Top