Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

21. октобар 2022.

ОПШТИНА САВСКИ ВЕНАЦ ЗА СВОЈЕ СЕНИОРЕ НУДИ БЕСПЛАТАН КУРС КОРИШЋЕЊА РАЧУНАРА И МОБИЛНИХ ТЕЛЕФОНА

ОПШТИНА САВСКИ ВЕНАЦ ЗА СВОЈЕ СЕНИОРЕ НУДИ БЕСПЛАТАН КУРС КОРИШЋЕЊА РАЧУНАРА И МОБИЛНИХ ТЕЛЕФОНА

Развојем нових технологија у савременој доби у којој живимо, дигитална писменост је неопходна за сваког појединца, а савладавање дигиталних вештина  може бити од велике користи у свакодневном животу  старијих особа.

 

Стицање нових дигиталних знања за сениоре са Савског венца бесплатно је омогућила општина Савски венац са циљем  да им помогне и да их мотивише да постану компетентни, самоуверени и сигурни корисници интернета и да им се на тај начин олакша обављање уобичајених активности.

 

Кроз курс пензионери ће имати прилику да науче како да правилно приступају информацијама на интернету,  креирају и користе налоге на друштвеним мрежама и апликацијама за комуникацију како би остали повезани са члановима породице и пријатељима, да правилно подесе мобилни телефон или рачунар, да истраже нове хобије и квалитетно испуне слободно време, а све то  уз сигурно и одговорно коришћење интернета.

 

Садржај курса и начин предавања биће прилагођени потребама старијих суграђана који ће у пријатној атмосфери овладати потребним дигиталним вештинама.

Пријаве за курс  врше се сваког радног дана од 8 до 15 часова на број телефона 011/2061-766.

Рок за пријаву је до 04.11.2022.године.

Top