Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

26. октобар 2020.

Oсновној школи „Др Драган Херцог“ донирана рачунарска опрема

Oсновној школи „Др Драган Херцог“ донирана рачунарска опрема

Председник Скупштине ГО Савски венац Страхиња Кукић и представник компаније "Комтрејд" Марко Грчић донирали су данас управи Основне школе “Др Драган Херцог“ рачунаре, таблете и другу опрему, коју је обезбедила ова компанија. Школи је донирано укупно 4 рачунара, 15 таблета, 30 веб камера, слушалица и вентилатора за лаптопове, који ће бити од помоћи наставном кадру у реализацији наставе путем скајпа за ђаке који се налазе на болничком или кућном лечењу.

Председник Скупштине ГО Савски венац Страхиња Кукић захвалио је компанији „Koмтрејд “ на обезбеђеној донацији и том приликом позвао и остале друштвено-одговорне компаније да следе њихов пример.

-Донирана рачунарска опрема значајна је за школу и ученике, будући да се настава одвија и посредством информационих технологија кроз пројекат „Учење на даљину“. Важно је да се деци, која због здравствених проблема привремено или трајно нису у могућности да похађају своје матичне школе, обезбеде што бољи услови за такву врсту наставе - рекао је Кукић.

Обезбеђена опрема уручена је директору ОШ "Др Драган Херцог" Зорану Алексићу.

Top