Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

14. март 2018.

Отворен „Беби кутак“ у Општини Савски венац

Отворен „Беби кутак“ у Општини Савски венац

У просторијама Општине Савски венац данас је отворен „Беби кутак“ намењен  свим родитељима који дођу са својим бебама у Општину.

Према речима председнице општине Ирене Вујовић неискоришћени простор је претворен у кутак за бебе и не представља велико улагање, а много значи деци и родитељима.

Начелница Управе општине Савски венац Александра Кузмановић је истакла да је отварање „Беби кутка“ врло корисно јер ће родитељи у општини имати адекватан простор да пресвуку, нахране или анимирају своје бебе.

- Овај кутак је опремљен одговарајућим реквизитима неопходним мамама и малишанима.  Дизајниран је маштовито, у топлим бојама и материјалима, како би пружио пријатност и адекватан комфор. У склопу кутка налази се сто за пресвлачење бебе и  удобан двосед који је завесом одвојен од погледа пролазника, што мајкама омогућава да у пријатном амбијенту нахране своје бебе - објаснила је Кузмановић.

„Беби кутак“, се налази поред Матичне службе, на првом спрату у управној згради општине Савски венац, а отварању је присуствовао и члан Већа општине Драгољуб Николић.