Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

26. септембар 2018.

Пензионери Савског венца на Космају

Пензионери Савског венца на Космају

Пензионери Савског венца уживали су јуче на још једном бесплатном излету на Космају у организацији Општине.  На поласку сениоре је испатио члан Општинског већа Страхиња Кукић.

 

У склопу ове занимљиве туристичке туре наши најстарији суграђани посетили су музеј у Младеновцу, а затим Споменик деспоту Стефану у Црквинама. У наставку садржајног излета уследио је обилазак манастира Павловац и Тресије, а потом уживање у природи, зеленилу и чистом планинском ваздуху на Космају. Послеподневни сати били су резервисани за ручак и дружење  у ресторану у подножју планине, са које су се наши сениори вратили са предивним утисцима.

 

Бесплатни излети део су редовних активности Општине Савски венац и организују се током читаве године са циљем да се слободно време најстаријих суграђана испуни занимљивим и квалитетним садржајима.

 

Једнодневни излети на Космај настављају се и током октобра, а пензионери који су заинтересовани  могу се пријавити на број телефона 011/2061- 800 радним данима од 8 до 15 часова, путем кога ће добити и све потребне информације.