Кнеза Милоша 69, Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

29. март 2018.

Почела реконструкција Булевара кнеза Александра Карађорђевића

Почела реконструкција Булевара кнеза Александра Карађорђевића

ЈКП „Београд-пут” почело је са извођењем радова у Булевару кнеза Александра Карађорђевића, на делу од кружног тока у Улици незнаног јунака до Улице Михаила Аврамовића.

На основу претходно израђеног пројекта, ЈКП „Београд-пут” ће комплетно заменити и ојачати коловозне конструкције у дужини од једног километра у оба смера. Уједно ће бити замењени ивичњаци и израђен нови тротоар у смеру ка Улици незнаног јунака, а по завршетку радова ће и сви сливници бити измештени са коловоза.

Радови ће се изводити у четири фазe, а планирано је да трају четири месеца. У оквиру прве фазе радова за саобраћај ће бити затворена деоница између улица Мајора Јагодића и Незнаног јунака у смеру ка кружном току, при чему ће се саобраћај одвијати двосмерно на делу од Незнаног јунака до Мајора Јагодића. Ова фаза радова трајаће месец дана, а у другој фази, која ће такође трајати месец дана, биће затворена деоница од Михаила Аврамовића до Дедињске. По њиховом завршетку изводиће се радови у трећој и четвртој фази, при чему ће се затварати исте деонице, али у смеру од Улице незнаног јунака ка Улици Михаила Аврамовића. Инвеститор радова је ЈП „Путеви Србије”.