Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

29. март 2018.

Почела реконструкција Булевара кнеза Александра Карађорђевића

Почела реконструкција Булевара кнеза Александра Карађорђевића

ЈКП „Београд-пут” почело је са извођењем радова у Булевару кнеза Александра Карађорђевића, на делу од кружног тока у Улици незнаног јунака до Улице Михаила Аврамовића.

На основу претходно израђеног пројекта, ЈКП „Београд-пут” ће комплетно заменити и ојачати коловозне конструкције у дужини од једног километра у оба смера. Уједно ће бити замењени ивичњаци и израђен нови тротоар у смеру ка Улици незнаног јунака, а по завршетку радова ће и сви сливници бити измештени са коловоза.

Радови ће се изводити у четири фазe, а планирано је да трају четири месеца. У оквиру прве фазе радова за саобраћај ће бити затворена деоница између улица Мајора Јагодића и Незнаног јунака у смеру ка кружном току, при чему ће се саобраћај одвијати двосмерно на делу од Незнаног јунака до Мајора Јагодића. Ова фаза радова трајаће месец дана, а у другој фази, која ће такође трајати месец дана, биће затворена деоница од Михаила Аврамовића до Дедињске. По њиховом завршетку изводиће се радови у трећој и четвртој фази, при чему ће се затварати исте деонице, али у смеру од Улице незнаног јунака ка Улици Михаила Аврамовића. Инвеститор радова је ЈП „Путеви Србије”.