Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

09. септембар 2020.

Почела реконструкција и изградња дечјег игралишта у насељу „Стјепан Филиповић“

Почела реконструкција и изградња дечјег игралишта у насељу „Стјепан Филиповић“

Малишани Савског венца ускоро ће добити још један уређен кутак за игру и дружење, и то у насељу Стјепан Филиповић између бр. 28 и 29, где је започета обнова и изградња дечјег игралишта. Радове које, на иницијативу општине и грађана, изводи ЈКП „Зеленило Београд“ данас су обишли председник општине Савски венац Милош Видовић и члан Општинског већа Љубoмир Ловре.

Председник општине је подсетио да је ове године доста тога урађено у насељу Стјепан Филиповић с циљем да се грађанима омогуће бољи и квалитетнији услови за живот.

-Обновили смо унутарблоковске саобраћајне површине, у склопу којих је реконструисан и обележен и паркинг за станаре. У овом насељу је обновљен и терен за балоте, који је постојао одраније, али је био потпуно запуштен и као такав неупотребљив  – рекао је Милош Видовић.

Он је додао да ће до краја године малишани у насељу Стјепан Филиповић добити и модерно дечје игралиште са гуменом подлогом и новим справама за игру, те захвалио Граду Београду што излази у сусрет потребама најмлађих становника Савског венца.

Инвеститор радова на изградњи игралишта је Секретаријат за комуналне и стамбене послове града Београда.

 

 

Top