Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

22. новембар 2021.

ПОЧЕО НОВИ КРУГ УРЕЂЕЊА УЛАЗА СТАМБЕНИХ ЗГРАДА НА САВСКОМ ВЕНЦУ: ОПШТИНА УЛОЖИЛА СРЕДСТВА

ПОЧЕО НОВИ КРУГ УРЕЂЕЊА УЛАЗА СТАМБЕНИХ ЗГРАДА НА САВСКОМ ВЕНЦУ: ОПШТИНА УЛОЖИЛА СРЕДСТВА

Нови круг уређења улаза стамбених зграда на територији општине Савски венац почео је прошле недеље, након што је завршен јавни конкурс за бесповратно суфинансирање радова у стамбеним заједницама. Радове у улазима стамбених зграда у Улици Баје Пивљнина 23 и 23 а, као и у Југ Богдановој 16 данас је обишао председник општине Савски венац Милош Видовић.

                                                 
Након обиласка радова и разговора са грађанима председник Видовић је рекао да ће Општина суфинансирати до 90 одсто висине радова за одржавање зграда и да ће у овом кругу бити уређено око 40 стамбених заједница које су аплицирале за пројекат уређења улаза, што ће укупно бити 90 уређених улаза до краја године.

-Започети радови у оквиру овог конкурса се односе на кречење и бојење улаза и приступних ходника,замену врата, поштанских сандучића, интерфона, замену тастера за паљење светла као и замену старих плафоњера у ходницима и поставку нових лед плафоњера са сензором. У наредном периоду наставиће се извођење радова  у осталим стамбеним заједницама у складу са планираном динамиком, до утрошка обезбеђених средстава, а све у циљу да наши суграђани живе у уређенијој и лепшој средини- поручио је Видовић.


Обиласку радова присуствовала је чланица Већа општине Савски венац Ана Маринковић и Начелник Одељења за пројекте развоја Владимир Настић.

Top