Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

20. фебруар 2020.

Подела ваучера и картица за бесплатне спортско-рекреативне програме грађанима Савског венца

Подела  ваучера и картица за бесплатне спортско-рекреативне програме грађанима  Савског венца

Подела ваучера и картица за бесплатне спортско - рекреативне програме грађанима  Савског венца приређена је данас у Свечаној сали Општине.

Ваучере који подразумевају термине за пливање, фитнес, јогу и сауну у оквиру ПД „25. Мај“, као и рекреативно пливање на базенима СРЦ „Ташмајдан“, за првих 100 пријављених грађана уручила је председница општине Савски венац Ирена Вујовић, а догађају су присуствовали и директор ТашмајданМилан Нововић и директор  25. мајЈован Кнежевић.

Ирена Вујовић истакла је задовољство што је ове године обезбеђен највећи број картица и ваучера за грађане, укупно 850.

- Општина Савски венац већ четири године заредом организује бројне бесплатне програме за наше грађане. У складу са одговорном социјалном и здравственом политиком коју водимо, желимо да кроз бесплатне спортско-рекреативне програме подстакнемо здраве животне навике код свих генерација наших грађана – рекла је Вујовић и похвалила све интензивнију сарадњу са овим спортским центрима.

Директор СРЦ „Ташмајдан“  Милан Нововић навео је да је број посетилаца који користе њихове бесплатне садржаје из године у годину све већи, чему доприноси сарадња са општином Савски венац.

-„Ташмајдан“ ће и у наредном периоду унапређивати своју понуду како би се корисници осећали што пријатније у нашем спортско- рекреативном центру – поручио је Нововић.

Директор ПД „25. мај“ Јован Кнежевић нагласио је да овај спортски центар има потпуно нове програме, режиме тренинга и грејања воде у базену, а све то захваљујући подршци и разумевању Града Београда.

-Желим да се захвалим председници Ирени  Вујовић што нас је позвала да учествујемо у овом пројекту, а свим грађанима Савског венца који до сада нису имали прилике да користе садржаје 25. мај-а желим да поручим да су добродошли- закључио је Кнежевић.

Наредних дана наставиће се подела ваучера осталим пријављеним суграђанима са Савског венца.

Top