Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

01. јануар 2022.

ПОДЕЉЕНИ БЕСПЛАТНИ ПАКЕТИЋИ ДЕЦИ СА САВСКОГ ВЕНЦА НА МАНИФЕСТАЦИЈИ „ПАРК ОТВОРЕНОГ СРЦА“

ПОДЕЉЕНИ БЕСПЛАТНИ ПАКЕТИЋИ ДЕЦИ СА САВСКОГ ВЕНЦА НА МАНИФЕСТАЦИЈИ „ПАРК ОТВОРЕНОГ СРЦА“

Новогодишња манифестација „Парк отвореног срца“ у организацији општине Савски венац окупила је данас велики број деце који су са својим родитељима, бакама и декама уживали у правој празничној чаролији на платоу испред Музеја Југославије.

 

На самом почетку програма суграђанима је пожелео срећну и успешну Нову годину председник општине Савски венац Милош Видовић и том приликом истакао задовољство што ова манифестација има контунуитет већ пет година, а да о квалитету програма најбоље говори чињеница што је из године у годину све већи број посетилаца.

 

- Велико ми је задовољство што смо данас овде сви заједно и што смо упркос здравственим изазовима успели да наставимо са нашом традиционалном манифестацијом и омогућимо нашим најмлађима бесплатне пакетиће у жељи да овај дан буде испуњен осмехом и радошћу наших најмлађих - поручио је Видовић и додао је ће општина Савски венац и у 2022. наставити истом динамиком развоја и напретка.

 

Затим је уследила подела бесплатних новогодишњих пакетића за децу, сликање са Дeда Мразом и богат културно - забавни програм.

 

Осим позоришне представе, наступа дечијег  хорова, музичких и плесних анимација наступила су  деца из Предшколске установе „Савски венац“, а малишани су уживали и уз незаобилазног Предрага Вуковића Пеђолина. Током трајања програма кроз публику су шетали кловнови и маскоте који су се дружили и сликали са децом. Манифестација је завршена у 14 часова.

Top