Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

01. јануар 2020.

Подељени бесплатни пакетићи деци са Савског венца на манифестацији „Парк отвореног срца“

Подељени бесплатни пакетићи деци са Савског венца на манифестацији „Парк отвореног срца“

Новогодишња манифестација „Парк отвореног срца“ у организацији општине Савски венац окупила је данас велики број деце који су са својим родитељима, бакама и декама уживали у правој празничној чаролији на платоу испред Музеја Југославије.

 

На самом почетку програма суграђанима је пожелео срећну и успешну Нову годину члан Већа општине Савски венац Милош Видовић и том приликом истакао задовољство што ова манифестација има контунуитет већ четири године, а да о квалитету програма најбоље говори чињеница што је из године у годину све већи број посетилаца.

-За општину Савски венац брига о грађанима и њиховим потребама је увек на првом месту. С поносом можемо рећи да смо у протеклом периоду од скоро четири године, на нашој општини много тога успели да променимо набоље, а у нову годину корачамо са пуно оптимизма, енергије и воље да уз подршку наших грађана, сви заједно развијамо и унапређујемо наш Савски венац који волимо- поручио је Видовић, а затим је уследила подела бесплатних новогодишњих пакетића за децу, сликање са Дада Мразом и богат културно- забавни програм.

 

Осим позоришних представа, наступа дечијих хорова, музичких и плесних анимација наступили су  акробатска плесна група „Ana fly“, полазници Музичке радионице „Чаробна фрула“, као и Предшколске установе „Савски венац“.

 Малишани су уживали уз незаобилазног Предрага Вуковића Пеђолина, а током трајања програма кроз публику су шетати кловнови и маскоте који су се дружили и сликали са децом. Манифестација је завршена у 14 часова.

 

Top