Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

23. јун 2019.

Подршка особама са инвалидитетом

Подршка особама са инвалидитетом

Завршна манифестација у оквиру пројекта “Спортско-рекреативни инклузивни програм особама са инвалидитетом” одржана је данас у просторијама Дечијег културног центра “Мајдан” у организацији Стонотениског клуба инвалида (СТИБ), а уз подршку Општине Савски венац.

Манифестацији је присуствовао члан Већа општине Савски венац Урош Трипковић, представници и чланови Стонотениског клуба инвалида, као и представници удружења “Друштвене делатности особа са инвалидитетом” и Друштва за церебралну и дечију парализу Нови Београд.

Након презентације пројекта, Урош Трипковић је уручио двоје нових инвалидских колица особама са инвалидитетом како би се оснажили и активно укључили у спорт.

Представници СТИБ су изразили  захвалност Општини Савски венац на континуираној подршци инклузији и укључивању особа са инвалидитетом у спорт.

На крају данашњег програма Јулија Стојановић из Друштва за церебралну и дечију парализу Нови Београд, поклонила је Општини Савски венац своју слику  насталу током ликовне радионице овог удружења.

 

Top