Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

22. фебруар 2018.

Поклон ваучери за месец дана бесплатног тренинга у Maydan fitness-u за даме са Савског венца

Поклон ваучери за месец дана бесплатног тренинга у Maydan fitness-u за даме са Савског венца

Право је време да тренинзи постану свакодневни део вашег живота!

Општина Савски венац у сарадњи са новоотвореним центром “Maydan Fitness” омогућила је 15 ваучера за бесплатне тренинге у трајању од месец дана за даме са Савског венца. Ваучери се односе на програм групних тренинга.

Пријаве се врше на број телефона 063/ 2888-58.

Рекреација нам помаже да будемо здравији, ослобађа нас од стреса, а наравно доприноси и лепшем изгледу.

Зато вас позивамо да се прикључите новој авантури у здравој атмосфери Маydan Fitness-а који почиње са радом сутра, 23. фебруара а налази се на адреси Козјачка 3-5 у склопу ДКЦ Мајдан.

Радно време је од 7 до 22 часова, а викендом од 11 до 19 часова.

“Мауdan fitness” у понуди има персоналне тренинге, вођене тренинге и групне тренинге: аеробик, пилатес, јогу и функционалне тренинге.

У свом програму нуди тренинге и за жене и мушкарце, који желе да користе стручне справе да би боље обликовали леђа, руке, груди, рамена!

Поседује најновију линију справа Life Fitness, које имају вишеструку намену и гађају већу групу мишиђа приликом тренинга! Жене могу користити простран фитнес део, где могу радити разне комбинације тренинга попут аеробика, пилатеса и функционалних тренинга. У Маydan Fitness-у могу тренирати и деца, наравно уз стручни надзор тренера.