Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

13. јун 2019.

Поклони за малишане из Звечанске

Поклони за малишане из Звечанске

Председник Скупштине општине Савски венац Немања Берић и члан Већа Градске општине Страхиња Кукић заједно са директорком маркетинга Штарк арене, Ангелином Милутиновић, обишли су данас Центар за заштиту одојчади, деце и омладине у Звечанској и присуствовали подели пакетића које је за малишане ове установе обезбедила Штарк арена.

Немања Берић је захвалио управи Штарк арене што су показали друштвену одговорност и поклонима обрадовали децу из Звечанске.

- Овакви гестови малишанима враћају осмех на лице – рекао је Берић и додао да није суштина само у помоћи, већ у бризи и пажњи која се пружа и комуникацији са децом.

Ангелина Милутиновић је истакла да је циљ Штарк арене да у свом пословању обавезно један сегмент буде друштвено - одговорно конципиран.

-Сваки догађај у Штарк арени је доступан свим осетљивим категоријама друштва, а посебно незбринутој деци јер за њих обезбеђујемо по сваком догађају одређени број улазница. Овога пута смо мало изашли из тих оквира и посетили Центар за заштиту одојчади, деце и омладине у Звечанској и заједно са представницима општине Савски венац донирали им пакетиће са производима Соко Штарка. Осмеси деце, њихово безбрижно одрастање уз квалитетан надзор свих ангажованих лица у Центру је оно што ће нам бити подстицај за све будуће активности које планирамо. Стојимо на располагању свим релевантним институцијама, општини Савски венац и градској Управи за све будуће активности које планирају на побољшању услова смештаја деце и њиховог квалитетног одгоја – рекла је Ангелина Милутиновић.

Током данашње посете, представници Општине и Штарк арене обишли су са координаторком Прихватилишта Љубицом Бзенић просторије Центра у Звечанској и дружили се са штићеницима ове установе.

Top