Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

11. октобар 2022.

ПОМОЋ ИНТЕРНО РАСЕЉЕНИМ ЛИЦИМА НА САВСКОМ ВЕНЦУ: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ МИЛОШ ВИДОВИЋ ПОТПИСАО УГОВОР О ДОДЕЛИ СРЕДСТАВА ЗА КУПОВИНУ ДОМАЋИНСТВА ЗА ПОРОДИЦУ СА КИМ

ПОМОЋ ИНТЕРНО РАСЕЉЕНИМ ЛИЦИМА НА САВСКОМ ВЕНЦУ: ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ МИЛОШ ВИДОВИЋ ПОТПИСАО УГОВОР О ДОДЕЛИ СРЕДСТАВА ЗА КУПОВИНУ  ДОМАЋИНСТВА ЗА ПОРОДИЦУ СА КИМ

Општина Савски венац у сарадњи са Комесаријатом за избеглице и миграције Републике Србије учествује у пројекту помоћи интерно расељеним лицима која имају боравиште на територији општине.

 Са циљем побољшања услова становања и квалитета живота уопште, средства за куповину домаћинства данас су додељена породици са Косова и Метохије, а уговор су потписали председник општине Савски венац Милош Видовић и млади брачни пар Перовић Недељковић.

Помоћ је додељена одлуком Комисије за избор корисника за доделу помоћи за побољшање услова становања обезбеђивањем домаћинства са окућницом, која спроводи поступак избора корисника и доделу средстава ГО Савски венац.

Општина Савски венац наставиће, као и до сада, да помаже избеглим и интерно расељеним лицима који живе на њеној територији.

Top