Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Градска општина

07. септембар 2020.

Помоћници председника

Помоћници председника:


Радана Бодирога Аврамовић
E-mail: avramovicr@savskivenac.rs

Ивана Вујасиновић

Top