Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Градска општина

26. септембар 2022.

Помоћници председника

Помоћници председника:


Радана Бодирога Аврамовић
E-mail: avramovicr@savskivenac.rs
 

Милица Папић
E-mail: papicm@savskivenac.rs

Top