Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

05. април 2018.

Потписан споразум о сарадњи између Општине Савски венац и ЈСД Партизан

Потписан споразум о сарадњи између Општине Савски венац и ЈСД Партизан

У циљу промоције спорта и спортских активности међу децом школског узраста данас је потписан споразум о сарадњи између Градске општине Савски венац и Југословенског спортског друштва Партизан . Споразум су у свечаној сали ГО Савски венац потписали члан општинског већа Урош Трипковић и генерални секретар ЈСД Партизан Милан Обућина.

На основу потписаног споразума Општина ће у сарадњи са JСД Партизан омогућити ученицима основних школа са Савског венца да у пратњи свог родитеља-старатеља, могу бесплатно бити посетиоци на домаћим првенственим и куп утакмицама,  у организацији клубова ЈСД Партизан.

Члан већа ГО Савски венац задужен за спорт Урош Трипковић  тим поводом рекао је да Општина Савски венац активно ради на подизању свести о важности спорта, као и на подстицању деце на бављење спортом.

-Трудимо се да свим нашим суграђанима, а посебно деци, обезбедимо што више бесплатних садржаја и овом приликом се захваљујем ЈСД Партизан и генералном секретару Милану Обућини на прихваћеној иницијативи за сарадњу. Овај програм је од општег значаја за јачање система развоја школског спорта, промоцију спорта на Општини и допринос активној едукацији деце – рекао  је Трипковић.

Генерални секретар ЈСД Партизан Милан Обућина је истакао да је Партизан одувек био привржен правим вредностима и да му је задовољство што је дошло до оваквог споразума са општином на чијој територији се и налази ово спортско друштво.

-Ми смо већ направили договор са фудбалским, кошаркашким, веслачким, одбојкашким, рукометним, атлетским и бициклистичким клубом нашег спортског друштва, на основу кога ће основци са Савског венца имати прилику да посећују утакмице, а планирана је организација јавних часова и презентација за ученике млађих разреда основних школа са Савског венца- навео је Обућина.