Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

31. октобар 2017.

Председница општине Ирена Вујовић испратила још сто пензионера на Тару

Председница општине Ирена Вујовић испратила још сто пензионера на Тару

Председница Градске општине Савски венац Ирена Вујовић јутрос је испратила још сто пензионера на бесплатан дводневни излет на Тару, који организује општина. Она им је пожелела срећан пут и леп провод и најавила наставак бесплатних дводневних излета, као и бројна изненађења за најстарије у наредном периоду.

 

До сада је 600 пензионера са Савског венца путовало на бесплатне дводневне излете који, поред обиласка Таре, укључују посету манастиру Пустиња и етно селу Дрвенград. За све је обезбеђен хотелски смештај и храна, као и лекарска екипа која иде у пратњи са њима.

 

-Пензионери се са ових путовања враћају препуни позитивних утисака и то је оно што нам је најважније, стога смо одлучили да у наредном периоду наставимо са организовањем бесплатних дводневних излета, а нашим пензионерима ћемо препустити да одаберу дестинацију у Србији коју желе посетити – каже Ирена Вујовић.

 

Она је уједно позвала све пензионере да се од сутра пријаве за бесплатну београдску сениор картицу, путем које ће моћи да остваре бројне попусте.

 

-Пријаву могу извршити на шалтеру у општини, а наши службеници су ту да им помогну око попуњавања формулара –  рекла је Ирена Вујовић.

 

Са пензионерима су на Тару отпутовали чланови Већа ГО Савски венац Урош Трипковић и Данијела Мирјанић, а њихов повратак се очекује сутра у вечерњим часовима.

 

Информације о бесплатним програмима за пензионере у организацији општине, могу се добити сваког радног дана позивом на број телефона 2061-800 или путем и-мејл адресе besplatno@savskivenac.rs.