Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

10. март 2021.

ПРЕДСЕДНИК ГО САВСКИ ВЕНАЦ МИЛОШ ВИДОВИЋ ПОСЕТИО ЈЕ ЗАПОСЛЕНЕ НА ВАКЦИОНАЛНИМ ПУНКТОВИМА НА САВСКОМ ВЕНЦУ

ПРЕДСЕДНИК ГО САВСКИ ВЕНАЦ МИЛОШ ВИДОВИЋ ПОСЕТИО ЈЕ ЗАПОСЛЕНЕ НА ВАКЦИОНАЛНИМ ПУНКТОВИМА НА САВСКОМ ВЕНЦУ

Председник Градске општине Савски венац Милош Видовић посетио је данас вакционалне пунктове у Дому здравља „Савски венац“ и на Београдском сајму и том приликом поклонио корпе воћа запосленима, који вредно спроводе пројекат масовне вакцинације у Србији. Обиласку је присуствовао и директор Дома здравља “Савски венац”  и највећег вакционалног пункта Београдски сајам др сци. мед. Зоран Бекић.


На овај начин Видовић и Бекић су се захвалили здравственим радницима, као и свима осталима који раде на имунизацији становништва против вируса Ковид-19.


Из свега што је до сада урађено у пројекту вакцинације, може се закључити да сви они улажу огромне заједничке напоре како би осигурали да се грађани вакцинишу у што краћем временском периоду, да буду безбедни и здрави и да се што пре врате нормалним животним токовима и обнављању привреде. Веома је важно, такође, да мислимо на заштиту и јачање имунитета свих запослених на вакционалним пунктовима и домовима здравља који спроводе масовну имунизацију како би и њихова борба против корона вируса била још јача и успешнија, а узимање витамина путем свежег воћа које смо им данас уручили је само један од начина очувања колективног имунитета – рекао је Видовић. 


Милош Видовић је подсетио да је Београдски сајам показао способност да сви у тиму раде као једно и да се исплатио велики уложен труд како би се успело у намери да врло брзо вакцинишемо велики број наших суграђана и додао да овај пројекат представња огроман успех и величину једне мале општине на чијој територији се ствара основ за економски опоравак читаве државе. 
 

Top