Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

31. децембар 2020.

Председник Градске општине Савски венац честитао новогодишње и божићне празнике

Председник Градске општине Савски венац честитао новогодишње и божићне празнике

Председник Градске општине Савски венац честитао је данас новогодишње и божићне празнике свим грађанима Србије, истичући да општина остаје посвећена оснаживању поверења својих суграђана, још квалитетнијој сарадњи као и заједничком напретку.

 

Чврсто верујем  да ћемо и у наредној години наставити сигурним и још јачим корацима да заједничким снагама градимо и стварамо боље окружење и лепшу општину Савски венац. Наш приоритет и даље ће бити да наставимо са свиме што потврђује позицију централне и најразвијеније београдске општине и да се залажемо за њен континуирани развој, сигурност и стабилност. На подручју Савског венца у фокусу ће бити пројекти који су од прворазредног значаја не само за нашу општину већ и за Београд и за Србију у целини. Нама су сви пројекти једнако битни како би још више били уређена, безбедна и препознатљива туристичка дестинација. Трудићемо се да успешно одговоримо свим изазовима који су пред нама, да наша будућност има покретачку снагу довољно јаку да креира сигуран пут којим желимо да идемо заједно са нашим суграђанима. 

 

Свим нашим суграђанима желим пре свега добро здравље, пуно среће и успеха у личном и професионалном развоју. Желим вам да празнике проведете у доброј енергији и љубави са својим породицама.

Top