Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

15. новембар 2021.

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ САВСКИ ВЕНАЦ МИЛОШ ВИДОВИЋ ПОТПИСАО УГОВОР О ДОНАЦИЈИ СА АМБАСАДОМ НР КИНЕ

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ САВСКИ ВЕНАЦ МИЛОШ ВИДОВИЋ ПОТПИСАО УГОВОР О ДОНАЦИЈИ СА АМБАСАДОМ НР КИНЕ

Председник општине Савски венац Милош Видовић данас је потписао уговор о донацији новчаних средстава са саветником амбасаде НР Кине у Републици Србији, Tian Yishu.

Донација се односи на текуће одржавање столарије ради унапређења енергетске ефикасности, као и поправку урбаног мобилијара у оквиру установе „ДКЦ МАЈДАН“.

Ова донација је наставак одличне  сарадње Републике Србије и НР Кине кojе успешно негују искрено и велико пријатељство - изјавио је Милош Видовић и додао да заједнички пројекти које спроводе Општина Савски венац и НР Кина резултат су изванредних односа које управо краси овакво челично пријатељство.

Захвалио бих се амбасади НР Кине на несебичној подршци и значајној донацији за раст и развој наше општине, а верујем да можемо на још виши ниво да подигнемо нашу сарадњу – рекао је Видовић.

За Савски венац Ваша посета и подршка је велика част, а реализација овог пројекта ће допринети да Општина буде још боља и уређенија средина за живот, а „ДКЦ МАЈДАН“ да има још лепше лице на задовољство свих суграђана. Сваким уређењем објеката утиремо сигурнији пут за добру будућност наше Општине и доприносимо очувању и унапређењу квалитета живота свих становника – закључио је председник.

Top