Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

30. септембар 2022.

ПРЕДСЕДНИК ВИДОВИЋ УРУЧИО ЗАХВАЛНИЦЕ СТУДЕНТКИЊАМА КОЈЕ СУ ОБАВЉАЛЕ ПРАКСУ У ОПШТИНИ САВСКИ ВЕНАЦ

ПРЕДСЕДНИК ВИДОВИЋ УРУЧИО ЗАХВАЛНИЦЕ СТУДЕНТКИЊАМА КОЈЕ СУ ОБАВЉАЛЕ ПРАКСУ У ОПШТИНИ САВСКИ ВЕНАЦ

Поводом завршетка стручне праксе које су обављале студенткиње београдског унивезитета у општини Савски венац, организован је свечани пријем код  председника општине Милоша Видовића.

Пет практиканткиња током тромесечне праксе овог лета у Општини имале су прилику да стекну искуства и нова знања у функционисању једне локалне самоуправе као што је ГО Савски венац.

Председник Општине овом приликом је уручио захвалнице и честитао им на успешно завршеној пракси.

Кроз разговор са председником студенткиње су сумирале своје утиске о раду у Општини Савски венац и поделиле своја искуства током обављања праксе.

-Драго ми је да су студенткиње имале прилику да стекну пуно новог, практичног, знања и искуства. Пракса је одлична прилика да се започне професионална каријера и верујем да ће им ово искуство допринети у њиховом будућем раду - поручио је Видовић.

Општина Савски венац већ трећи пут учествује у реализацији програма Универзитетске радне праксе „БГ ПРАКСА 2022“ која се спроводи у организацији Градске управе Града Београда и Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду.

Пријему је присуствовао заменик начелнице Управе ГО Савски венац Владимир Јовановић.

Top