Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

04. март 2009.

ПРЕДСТАВА И ПОКЛОНИ ЗА СТО ДАМА

Општина Савски венац својим суграђанкама

Поводом долазећег празника – Дана жена, Општина Савски венац организује у четвртак 5. марта традиционалну свечаност на коју је позвала својих сто старијих и усамљених суграђанки. Због заузетости општинске сале (услед реконструкције првог спрата зграде), свечаност ће овога пута бити одржана у просторијама Угоститељско-туристичке школе (Југ Богданова 28), с почетком у 12 часова. Гошћама ће прво своју представу извести Академско позориште "Бранко Крсмановић", потом ће им бити уручени поклони, које су ове године за њих направили ученици Школе за дизајн коже, а све ће се, по обичају, завршити коктелом, на коме ће своје умеће приказати и понудити на дегустацију и ученици школе домаћина, са којом општина такође има изванредну сарадњу.

Ово је, додуше, само прва у низу манифестација којима општина Савски венац ове године обележава овај женски празник, јер у петак 6. марта ће се испред њене зграде у Улици кнеза Милоша број 69, одржати такође традиционални Осмомартовски базар, на ком ће своје производе, уметничка дела и рукотворине, изложити ученици савсковеначких основних, средњих и специјалних школа (од 10 до 14 часова ).
На сам дан празника, у недељу 8. марта, као и сутрадан, посебне акције и свечаности организоваће за своје житељке и све месне заједнице на Савском венцу.

Top