Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

14. април 2018.

Представници општине Савски венац и чланови мото- клуба „Архангел“ обрадовали штићенике Дома „Дринка Павловић“

Представници општине Савски венац и чланови мото- клуба „Архангел“ обрадовали штићенике Дома „Дринка Павловић“

Чланови српског националног мото-клуба „Архангел“ са представницима општине Савски венац данас су посетили Дом „Дринка Павловић“ на Сењаку. Том приликом они су се дружили са штићеницима дома и уручили су им поклоне.

 

Председник Скупштине Општине Савски венац Немања Берић похвалио је иницијативу мото- клуба „Архангел“.

 

- Радо смо подржали ову хуманитарну акцију и надамо се да ће послужити као пример и другима да наше мало некоме значи много - рекао је Берић.

 

Према речима чланова мото-клуба „Архангел“ циљ ове акције је остварен што потврђују искрени дечији осмеси и радост која се ширила двориштем Дома.

 

-Наш циљ лежи у одговорности коју имамо за млађе генерације. Желимо да им покажемо да они одлучују како проводе слободно време и да им укажемо на праве вредности. Наставићемо да бринемо о овој дивној деци  и да их посећујемо -  поручио је Ђорђе Остојић- председник београдског огранка мото- клуба „Архангел“.

 

Дружење је употпуњено присуством аниматора, док су оне мало старије музичким програмом забавили певачица Зорана Павић и Вук Роксандић. Након што су обишли просторије Дома, представници Општине Савски венац и чланови мото- клуба „Архангел“ најавили су да ће чешће обилазити децу и помагати колико могу.

 

Дом „Дринка Павловић“ је најстарији дом у оквиру  Центра за заштиту одојчади, деце и омладине. Располаже са 48 места за смештај деце без родитељског старања, а деца у овом дому добијају основне услуге смештаја, исхране, васпитања и психосоцијалне подршке.