Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

29. септембар 2018.

Програм „Coca- Cola- подршка младима“ од октобра поново у Канцеларији за младе Савски венац

Програм „Coca- Cola- подршка младима“ од октобра поново у Канцеларији за младе Савски венац

И ове године наставља се  национални програм “Coca- Cola -подршка младима” у просторијама Канцеларије за младе Савски венац (Улица кнеза Милоша 47), где ће се одржавати  тродневне радионице у периоду од 8. до 10.октобра, од 29. до 31.октобра и  од 14. до 16.новембра.

Програм се спроводи кроз интерактивне радионице и полазници ће имати прилику да са сертификованим стручњацима унапреде своје личне вештине и стекну практична знања која ће им помоћи у потрази за послом. Уз тродневне радионице, део програма се одвија и кроз дигиталну платформу, која ће путем он лине предавања, радионице и бројну литературу младима омогућити додатну едукацију.

Радионице су намењене  незапосленима између 18 и 30 година, а по завршетку радионица сви полазници ће добити сертификат.

Заинтересовани се могу пријавити на званичном сајту пројекта https://coca-colapodrskamladima.com/  као и на ФБ страници https://www.facebook.com/cocacolahbc.srbija/ где се налази и више информација о самом пројекту.

„Coca- Cola- подршка младима“ је национални програм компаније Coca- Cola HBC Srbija, који младима у 15 градова Србије омогућава да унапреде своје личне и професионалне вештине, како би лакше дошли до посла. Програм се у 2018. години реализује у сарадњи са Националном службом за запошљавање и Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и НАЛЕД-ом у 15 општина.