Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

17. август 2018.

Програм манифестације „Дечије летње игре“

Програм манифестације „Дечије летње игре“

Манифестација „Дечије летње игре“ наставља се у суботу и недељу, 18. и 19. августа, испред Конака кнеза Милоша у Топчидерском парку. Као и претходног викенда најмлађе посетиоце од 17 часова очекује богат културно-забавни програм, дружење и игра.

 

У суботу ће децу забављати „Бетмен“ аниматор, потом ће бити изведена дечија представа „Рођендански поклон“, а од 20 часова моћи ће да учествују у плесној радионици.

 

У недељу у 18 часова наступиће кловн „Шашавко“, а затим плесна школа „Јојо“. У 19 часова малишани ће уживати у представи „Маша и Медвед“, а након тога у плесној радионици.

 

Манифестацију „Дечије летње игре“ организују Туристичка организација и Општина Савски венац, а одржава се сваког викенда током августа у Топчидерском парку. У склопу манифестације обезбеђени су и забавни реквизити за децу (тобоган и трамболине), а за још више забаве малишани ће моћи да се опробају у различитим креативним радионицама, као и да се друже са маскотама, витезовима и аниматорима који ће осликавати дечја лица.

 

Програм почиње у 17 часова а сви садржаји су бесплатни.

 

Top