Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

31. август 2020.

Првацима општине Савски венац на поклон ранчеви и школски прибор

Првацима општине Савски венац на поклон ранчеви и школски прибор

Градска општина Савски венац и ове године је обезбедила ђачке торбе са школским прибором за све прваке на територији општине. У оквиру традиционалне акције даривања ђака првака, поклоне ће добити 350 ученика у девет школа на Савском венцу.

Тим поводом, председник Скупштине ГО Савски венац Страхиња Кукић и чланови Општинског већа Милош Видовић и Владимир Новаковић посетили су данас основне школе „Војвода Радомир Путник“, „Радојка Лакић“ и „Војвода Мишић“ и директорима школа уручили поклоне намењене првацима. Ранчеве са неопходним школским прибором за ђаке прваке у „Антон Скали“, управи ове школе уручила је Сања Еминовски, секретар Скупштине ГО Савски венац.

Приликом обиласка школа представници општине су разговарали са директорима школа и поручили да ће брига о деци и улагање у образовање остати приоритет општине Савски венац и у наредном периоду.

Поклони добродошлице у ђачке клупе, којима Општина Савски венац сваке године обрадује своје прваке, биће достављени сутра и преосталим основним школама на територији општине.

Top