Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

09. март 2020.

Сајам средњих школа на Савском венцу у суботу 14. марта

Сајам средњих школа на Савском венцу у суботу 14. марта

Градска општина Савски венац у сарадњи са Секретаријатом за образовање и дечју заштиту организује традиционални Сајам средњих школа у суботу 14. марта у периоду од 9 до 14 часова, у просторијама ОШ „Исидора Секулић“ (Улица Гаврила Принципа  42).

На овогодишњем сајму намењеном основцима завршних разреда, учествоваће велики број државних и приватних гимназија и средњих стручних школа са територије Београда.

Сајам средњих школа је прилика да се ученици и њихови родитељи на једном месту информишу о условима за упис у средње школе, образовним профилима који се нуде, перспективи одређених занимања, као и са начином рада школа које ће се представити на сајму.

Циљ ове традиционалне манифестације је да се будућим средњошколцима помогне при доношењу одлуке о наставку школовања и избору будућег занимања.

Позивамо све ученике осмог и седмог разреда, родитеље и наставнике да посете Сајам средњих школа, а  средње школе које се до сада нису пријавиле као излагачи, могу то учинити путем телефона 060/7555-366, контакт Биљана Јовичић, педагог.

Top