Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

19. фебруар 2019.

САВСКИ ВЕНАЦ И ОВЕ ГОДИНЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

САВСКИ ВЕНАЦ И ОВЕ ГОДИНЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

Под слоганом „Лето је ближе него што мислите“ на Београдском сајму ће од 21. до 24. фебруара бити одржан 41. Међународни београдски сајам туризма, на којем ће и ове године учествовати Туристичка организација општине Савски венац са својим излагачима.

Највећа и најзначајнија туристичка манифестација у земљи и југоисточној Европи сваког фебруара успешно промовише најновије трендове и збивања у међународној туристичкој индустрији, нове концепте и могућности за путовања и отвара нове перспективе у развоју туристичког бизниса. Догађај је симбол туристичког представљања за све учеснике туристичке привреде и покретач јачања свих грана туризма и угоститељства у Србији и региону.

У халама Београдског сајма представиће се најзначајније туристичке агенције, савези и организације, хотели, туристички центри, ваздухопловне компаније, међународни тур-оператори, и посетиоцима понудити  first minute аранжмане за предстојећу туристичку сезону.

На штанду Туристичке организације Савски венац, у хали 4 Београдског сајма, представиће се познати хотели и ресторани, Јавни акваријум и тропикаријум Београд, винарије Панојотовић и Лукић, домаће радиности „Етно ћоше“ и „Креативни булевар“ и други. Посебну презентацију на главној сајамској бини имаће 23. фебруара, у 10 часова, Belgrade Hotels Group са својих осам хотела, док ће Удружење Вински путеви Србије представити туристичку картицу за попусте „WineRS card“.

За посетиоце ће бити приређен и богат културно-уметнички програм.

Top