Кнеза Милоша 69, Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

22. новембар 2017.

Савски венац и ове године на Сајму етно хране и пића

Савски венац и ове године на Сајму етно хране и пића

Традиционални Сајам етно хране и пића одржаће се од 22. до 25. новембра у Хали 3 Београдског сајма, уз учешће преко 300 излагача који ће представити више од 2.000 различитих прехрамбених производа махом ручне израде, рађених по традиционалним рецептурама, најчешће од органски гајених сировина од којих су многи национални специјалитети.

На најзначајнијој регионалној смотри прехрамбених производа намењених тржишту и ове године ће на штанду Града Београда, у организацији Туристичке организације ГО Савски венац, бити представљена општина Савски венац и понуда наших хотела, ресторана и осталих учесника. Посетиоци сајма ће бити у прилици да у суботу 25. новембра, од 12 часова, погледају документарни филм о туристичкој понуди Савског венца, а биће приређен и богат културно-уметнички програм, као и представљање новоотвореног ресторана „Станица 1884“.

Сајам етно хране и пића афирмише традиционалне производе као прворазредне тржишне и извозне артикле, који треба да постану и незаобилазни елемент туристичке понуде, а поред излагача из Србије, на овогодишњем сајму ће учествовати и произвођачи из региона, али и других земаља света, који ће представити своју пољопривредну производњу, обичаје и културу.

Покровитељи манифестације су Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде и Град Београд, а подршку организацији пружили су Привредна комора Србије и Задружни савез Србије.
Сајам ће бити отворен сваког дана од 10 до 19 часова, а последњег дана до 17 часова
.