Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Градска општина

29. октобар 2020.

Секретар Скупштине

Секретар Скупштине Градске општине Савски венац

Тања Савић
E-mail: savict@savskivenac.rs


 

Заменик Секретара Скупштине Градске општине Савски венац

Оливер Чесмаџиски
E-mail: cesmadziskio@savskivenac.rs

Top