Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

24. фебруар 2009.

СКУП УРОЛОГА НА СВЕТСКОМ НИВОУ

Конференција за штампу у Општини Савски венац

У организацији Општине Савски венац, у уторак у 13,30 часова, у њеној сали у Улици кнеза Милоша број 99, одржаће се конфенреција за штампу поводом скупа светских уролога, врхунских стручњака у реконструктивној гениталној хирургији. О својим искуствима у овој области, где ће бити речи и о промени пола, говориће неки од наших водећих стручњака у тој области: др Мирослав Ђорђевић из Дечје клинике у Тиршовој (иначе и доцент на Медицинском факултету), као и Проф Др Душан Станојевић из ГАК "Народни фронт", али и њихови гости, Франциско Мартинс из Лисабона, Куртис Крејн из Детроита и Питер Дејвис из Сан Франциска, који су у Београд дошли да виде шта и како раде наши врхунски стручњаци.
Њихов домаћин биће Томислав Ђорђевић, председник Општине Савски венац, која већ годинама не само да подржава овакве скупове, него је и привукла стране инвеститоре за будућу врхунску клинику у Вишеградској 22, која ће се између осталог бавити управо овом граном медицине. А амбиције Општине Савски венац и наших стручњака који ће у поменутој клиници радити, су да она постане светки центар у овој области, у којем ће се вршити оперативни захвати, али и размењивати искуства и обучавати стручњаци из целог света.
Скуп поводом којег организујемо ову конференцију за штампу није први на ту тему, али јесте најава будућег организованијег бављења овим послом.
Top