Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

27. мај 2019.

Сутра почиње „Сајам за треће доба“

Сутра почиње „Сајам за треће доба“

Градска општина Савски венац учествоваће на шестом по реду „Сајму за треће доба” који ће бити одржан у уторак и среду, 28. и 29. маја, од 10 до 17 сати, на Београдском сајму. Ово је највећа регионална манифестација намењена популацији сениора, као и особама у добу 55+. Сајам се организује под покровитељством председника Републике Србије. Суорганизатор манифестације је Град Београд, а од посебног интереса за посетиоце је и представљање програма и бенефита за сениоре у надлежности градских општина. 

Сајам за треће доба сваке године посети неколико десетина хиљада људи. Поред комерцијалних излагача, којих ће бити око 60, погодности за припаднике трећег доба понудиће и градска предузећа и општине. На једном месту свим посетиоцима биће доступне разноврсне услуге, попусти, поклони, програми и производи који за циљ имају подстицање активног живота популације 55+.

Посетиоци на Сајму могу да провере своје здравствено стање и сазнају тајне правилне исхране, да учествују у забавним радионицама и наградним играма, освоје вредне поклоне и бројне попусте, сазнају и одаберу како да испуне своје слободно време и забораве на усамљеност.

 

Улаз  на сајам је бесплатан за посетиоце.

Top