Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

09. март 2018.

СУТРА САЈАМ СРЕДЊИХ ШКОЛА НА САВСКОМ ВЕНЦУ

СУТРА САЈАМ СРЕДЊИХ ШКОЛА НА САВСКОМ ВЕНЦУ

Градска општина Савски венац у сарадњи са Секретаријатом за образовање и дечју заштиту организоваће сутра, 10. марта, Сајам средњих школа у просторијама ОШ „Исидора Секулић“, у Улици Гаврила Принципа број 42.

 

На овогодишњем сајму, намењеном основцима завршних разреда, учествоваће 36 државних и приватних гимназија и средњих стручних школа са територије Београда. Представници школа – излагачи  биће у прилици да у посебним изложбеним просторима прикажу информативни материјал о својим школама и да посетиоце сајма упознају са образовним профилима и смеровима које њихове школе нуде.

 

Сајам средњих школа је прилика да се ученици и њихови родитељи на једном месту информишу о условима за упис у средње школе, образовним профилима који се нуде, перспективи одређених занимања, као и са начином рада школа које ће се представити на сајму.

 

Циљ ове традиционалне манифестације је да се будућим средњошколцима помогне при доношењу одлуке о наставку школовања и избору будућег занимања. Сајам ће бити отворен за посетиоце од 10:00 до 14:00 часова.