Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

29. мај 2018.

Сузана Перић подржала полазнице едукативних радионица за жене „Обучена за успех“

Сузана Перић подржала полазнице едукативних радионица за жене „Обучена за успех“

Полазнице програма  „Обучена за успех“  који се реализовао кроз  бесплатне едукативне радионице организације „Dress for success“ Београд уз подршку Општине  Савски венац, данас је посетила  позната модна креаторка и уредница магазина „Базар“ Сузана Перић.

Говорећи на тему пословног облачења, Сузана Перић је истакла да су  образовање и  беспрекорни професионализам најважнији у изградњи каријере жене, али изглед и општи утисак који се оставља на  пословне партнере такође играју велику улогу.

- Бројне предрасуде и конвенционализам  често доводи да жене буду много више од мушкараца на мети критике  када је облачење у питању и самим тим нас доводи до тога да морамо више пажње посветити овој теми.  Оно што је најважније јесте да морамо да схватимо да смо јединствене и временом градимо свој стил али никако да не будемо робови тренда- рекла је Перић саветујући даме да су детаљи важни и да нас они разликују од свеопштег шаренила.

Сузана Перић  поклонила је пословно одело и кошуљу за једну успешну полазницу програма и најавила да ће полазницу која се прва запосли наградити комплетом гардеробе који ће специјално бити дизаниран за њу.

Радионице су се одржавале у просторијама Канцеларије за младе Савски венац као едукативни програм који пружа  подршку женама при запошљавању, пословном облачењу и сналажењу у пословном окружењу.

Циљ радионица је модел нових приступа који ће омогућити полазницама да добију прилику за постизање економске независности кроз повећање свог знања, побољшање својих вештина и способности за рад по избору , што ће побољшати њихов положај на тржишту рада. Завршна конференција програма одржаће се у четвртак, 31.маја у Кући краља Петра Првог.