Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

26. јун 2018.

Све је спремно за почетак Ентер фестивала

Све је спремно за почетак Ентер фестивала

Први београдски Ентер фестивал одржаће се од 28. до 30. јуна у Топчидерском парку, а током сва три фестивалска дана посетиоци ће већ од 18 часова моћи да уживају у доброј музици и савршеном окружењу. Улаз на фестивал је бесплатан, а капије се затварају у 04 сата за оне најверније који дочекају зору у Топчидерском парку.

Како најављују организатори фестивал почиње паролом „ОЖИВИ ЕНТЕР” уз електронску и рок музику намењену најширем кругу посетилаца. Публику 28. јуна очекују домаћи и страни извођачи – Inna, Seeya, Akcent, Исказ, Ничим изазван, Mary Nastas, Lee Leed, као и наступи познатих DJ-ева.

Други дан фестивала носи паролу “ДОЖИВИ ЕНТЕР” и посвећен је углавном поп, рок и хип-хоп ритму који привлачи и старију и млађу публику. У петак, 29. јуна, у најлепшем парку у Београду, наступиће Демо бендови, Irish Stew, IrieFM, Бјесови, Bad Copy, FOX, COBY...

Трећи дан Фестивала нам каже “ПРЕЖИВИ ЕНТЕР” и карактеришу га махом хип-хоп и рок извођачи који се обраћају млађој публици. У суботу наступају Sassja, Point Blank, Bvana, Струка, Prti Bee Gee, Pero Defformero, Mortal Kombat, Surreal и други. С обзиром да ће свако вече после поноћи наступати DJ -еви, последњи сати биће усмерени ка обожаватељима електро звука.

Фестивалски простор ће бити смештен од Топчидерске улице па до краја парка ка мосту на Ади, и биће подељен на зоне. У оквиру фестивала биће FUN зона са великом бином где се одржава главни музички догађај, затим FOOD & DRINK зона са мноштвом штандова, VIP  зона, и CHILL зона за оне који пожеле мало одмора од гужве главног догађаја.

Апелујемо на посетиоце да је Топчидер специфична еколошка оаза под заштитом државе и верујемо да ће поштовати ту чињеницу и понашати се еколошки одговорно –  истичу организатори.

Паркинг простор у оквиру самог парка не постоји, а сви који планирају да дођу сопственим превозом возила могу да паркирају на паркингу код Центра Сава, одакле ће имати бесплатан организовани превоз до фестивала. Аутобуси ће од Сава Центра саобраћати у периоду од 17 часова до поноћи, на сваких 45 минута. Такође, обезбеђена је и посебна линија ГСП-а која ће превозити публику од Студентског Трга до Топчидерског парка на сваких сат времена. Први полазак са обе локације је у 17 часова.

Захваљујемо се Општини Савски венац на подршци, генералном спонзору фестивала Компанији Дунав осигурање и свим осталим спонзорима и пријатељима фестивала који су допринели да Београђани добију музички фестивал какав заслужују –  наведено је у саопштењу организатора фестивала.