Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

15. април 2023.

СВЕЧАНО ОТВОРЕНЕ “ВАСКРШЊЕ ЧАРОЛИЈЕ“: У СУСРЕТ ВАСКРСУ ОРГАНИЗОВАНА МАНИФЕСТАЦИЈА ЗА ДЕЦУ НА САВСКОМ ВЕНЦУ

СВЕЧАНО ОТВОРЕНЕ “ВАСКРШЊЕ ЧАРОЛИЈЕ“:  У СУСРЕТ ВАСКРСУ ОРГАНИЗОВАНА МАНИФЕСТАЦИЈА ЗА ДЕЦУ НА САВСКОМ ВЕНЦУ

Традиционална манифестација за децу „Васкршње чаролије“ отворена је данас у Топчидерском парку испред Конака кнеза Милоша где се окупио велики број деце која су заједно са представницима општинског руководства уживала у богатом и забавном програму у организацији Општине Савски венац.

Са малишанима се дружио и председник Скупштине ГО Савски венац Страхиња Кукић који је овом приликом честитао предстојећи празник свим грађанима који празнују и позвао најмлађе да данас и сутра учествују у такмичењу за најлепше осликано и најјаче васкршње јаје.

Малишани су се забављали уз кловновске представе, ди-џеја, плесни перформанс, маскоте и жонглере, а организоване су и различите радионице као и цртање по лицу.

Током трајања забавног програма деца су имала прилику да осликавају јаја с којима су се такмичили за најлепше осликано васкршње јаје, а учешће у такмичењу узела су и деца из основних школа са територије општине Савски венац.

Победници су освојили вредне награде, за освојено прво место дечји бицикл, за друго место електрични скејт – борд и за треће место тротинет.

Програм манифестације наставиће се и сутра од 11 до 14 часова где ће најмлађи посетиоци уживати у забавном програму и такмичити се за најјаче јаје, а за победнике су обезбеђене вредне награде као и данас.

 

 

Top