Кнеза Милоша 69, 11000 Београд 011 20 61 700
Градска општина
Савски венац
Архива

09. март 2009.

ТРАДИЦИОНАЛНА ОСМОМАРТОВСКА СВЕЧАНОСТ

Општина Савски венац обрадовала своје суграђанке
уочи Дана жена

Поводом предстојећег празника - Дана жена, општина Савски венац је 5. марта организовала традиционалну свечаност на коју је позвала својих сто старијих и усамљених суграђанки. Свечаност је овога пута била организована у просторијама Угоститељско-туристичке школе, због заузетости општинске сале, услед реконструкције првог спрата зграде.
Гошће на свечаности је прво поздравила Биљана Бачанин, начелница Одељења за друштвене делатности, информисање и месну самоуправу, а потом им је "добро здравље, лепоту и вечну маладост" пожелео Влада Милић, заменик председника општине Савски венац.
У уметничком делу програма, сцене из познатих представа, као и стихове познатих домаћих песника извели су чланови Академског позоришта "Бранко Крсмановић", а затим су дамама уручени лепи пригодни поклони, које су за њих направили ученици Школе за дизајн коже. Свечаност је, уз пуно емоција, завршена дружењем на коктелу, на ком су своје умеће приказали и понудили на дегустацију ученици школе домаћина, са којом општина већ годинама има одличну сарадњу.

Top